Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

EUROVISION 2020 James Newman - My Last Breath H συμμετοχή της Αγγλίας

 
Ο James Newman με το τραγούδι “My Last Breath” είναι η εφετινή συμμετοχή της Αγγλίας στo διαγωνισμό της Eurovision. O Newman είναι τραγουδιστής, συνθέτης και τραγουδοποιός και συνυπογράφει μερικά από τα μεγαλύτερα hits των τελευταίων χρόνων: με το “Waiting All Night”(Rudimental & Ella Eyre) κέρδισε το πολυπόθητο BRIT Award το 2014 ενώ έχει επίσης γράψει μεταξύ άλλων τα “Lay It All On Me” (Rudemental & Ed Sheeran), “Blame” (Calvin Harris & John Newman) ενώ έχει γράψει και τραγουδήσει δύο hit-singles με τον διάσημο DJ και παραγωγό Armin Van Buren (“Therapy” και “High On Your Love”).

To “My Last Breath” συνυπογράφουν οι επίσης πολύ πετυχημένοι δημιουργοί Ed Drewett, Iain James και Adam Argyle, υπεύθυνοι για πρόσφατα hits των Dua Lipa, Leona Lewis, James bay, One Direction, Little Mix και άλλων. Ο Iain είναι “παλιός” γνώριμος της Eurovision αφού έχει συνυπογράψει το “Running Scared” , το νικητήριο τραγούδι για το Αζερμπαϊτζάν το 2011.

Για πρώτη φορά επίσης το BBC συνεργάστηκε αποκλειστικά με μία δισκογραφική, τη BMG, για την ανεύρεση του τραγουδιού. Πέρα από τη τεράστια δεξαμενή της εταιρείας στο χώρο τον δημιουργών μέσω της εταιρείας δικαιωμάτων που διαθέτει, έχει αποδεικτεί και ‘γνώστης’ του θεσμού αφού εκπροσωπεί τους δημιουργούς του “Heroes” που κέρδισε το διαγωνισμό για τη Σουηδία το 2015 αλλά και τη Netta που κέρδισε το διαγωνισμό το 2018.

Ο  James Newman (που είναι αδερφός του επίσης πολύ πετυχημένου John Newman) δήλωσε: “ Είναι τεράστια η τιμή, δεν μπορώ καν να το πιστέψω…ήξερα ότι αυτό είναι ΤΟ τραγούδι, αμέσως μετά την ηχογράφηση. Αγαπώ την απλότητα που έχει και το παγκόσμιο μήνυμά του”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Δημιουργία ειδικού λογαριασμού για COVIT-19»

Αναφορικά με την πρόταση της περιφερειακής παράταξης “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ” για την τροποποίηση του προϋπολογισμού και την δημιουργία «ειδικού ταμείου» χρηματοδότησης των αυξημένων αναγκών που σίγουρα θα υπάρξουν στη μάχη αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας του «κορωνοϊού», εκτιμούμε ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση.  Όπως επίσης και οι παρατηρήσεις της παράταξης “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” για το ίδιο θέμα, που μας κοινοποιήθηκαν. Γνωρίζουμε ότι, η περιφερειακή Αρχή προχώρησε ήδη στην απ’ ευθείας χρηματοδότηση του ΠΓΝΙ (Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων) με 190.000 € την προηγούμενη εβδομάδα και ακολούθησε η κανονική διαδικασία με την τροποποίηση του προϋπολογισμού για την απορρόφηση και διάθεση της έκτακτης ενίσχυσης των 285.000€, χορηγώντας 68.000€ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», 120.000€ στο Νοσ/μείο της Άρτας και 70.000€ στο Νοσ/μείο Πρέβεζας. Τα ποσά αυτά έρχονται να καλύψουν επείγουσες και ειδικές για την περίσταση ανάγκες, σύμφωνα με τα αιτήματα των δι

Οι νοσοκομειακοί γιατροί δίνουν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), κα Ματίνα Παγώνη μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Πρωινή Πτήση» με το δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο. Μεταξύ άλλων, επεσήμανε: Μ.ΠΑΓΩΝΗ: Αν και εμείς δεν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, του υπουργείου και των γιατρών θα φτάσουμε και εμείς στο σημείο της Ιταλίας να μην προλαβαίνουμε να θάψουμε τους νεκρούς. Για αυτό να σταματήσουν πλέον οι βόλτες στις παραλίες, από εδώ και από εκεί, ο συνωστισμός στα super markets διότι το νοσηλευτικό και το ιατρικό προσωπικό δεν θα αντέξει. Μ.ΠΑΓΩΝΗ: Είμαστε πολύ απείθαρχος λαός. Δεν είναι δυνατόν να παλεύουμε όλοι τόσες μέρες και να μιλάμε για μέτρα και κάποιοι αδιάφοροι να λένε «δεν παθαίνω τίποτα». Είναι απαράδεκτα αυτά, δεν υπάρχει σοβαρότητα. Δεν σκέφτονται αυτούς τους ανθρώπους που είναι στα νοσοκομεία, γιατρούς, νοσηλευτές που έχουν οικογένειες και παιδιά! Είμαστε ανώριμοι δεν βλέπουν τηλεόραση, δεν ακούνε... Είμαστε εξοργισμένοι το ιατρι

Ψηφιακή αφήγηση σε εποχές κρίσης: Covid-19 και Ελλάδα

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας (European Communication Institute – ECI) συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την «Ψηφιακή Αφήγηση στους Καιρούς του Κορονοιού» την Κυριακή 24 Μαΐου στις 10:30 π.μ. H εκδήλωση εντάσσεται στις κοινές δράσεις του Γραφείου και του Ινστιτούτου στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που προάγουν τον Εγγραμματισμό του Πολίτη (Citizen Literacy), με στόχο την απόκτηση δεξιοτήτων και διεπιστημονικών γνώσεων για μια κοινωνία ενεργή και καταρτισμένη ως προς τις προκλήσεις και τις δυνατότητες της νέας εποχής. Το Γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας, συνεπικουρούμενοι από πλειάδα φορέων, επιχειρούν με τις πρωτοβουλίες τους να διευρύνουν τις διεπιστημονικές γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες στον Πολίτη του 21ου αιώνα, τόσο για να ασκεί τα δικαιώματά του όσο και για να συμμετέχει ισότιμα στις ολοένα και πιο απαιτητικές συνθήκες της σύγχρονης αγοράς και κοινωνίας.